Alpina RoerdalenKlik om onze app te openenOpenen

Maak hieronder uw keuze

 

 

Overige schadeformulieren

 • Politie aangifte (digitaal)
 • Waarborgfonds

  Heeft u een schade die veroorzaakt is door een motorvoertuig (zoals auto, brommer, tractor)? En is de eigenaar van dat voertuig niet bekend of onverzekerd? Met deze check controleert u of u een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Misschien kunnen zij de schade vergoeden.

   

  Indienen claim

   

  Getuigenverklaring

   

  Download verzoek schadevergoeding

   

  Download getuigenverklaring

   

  Download Brochure Waarborgfonds

   

  Download Europees Aanrijdings Formulier
 • Digitale Europees schadeformulier - SchadeApp

  Open deze pagina op je mobiel en maak gebruik van een van onderstaande downloadlinks!

    

  Heb je schade in het verkeer? Gebruik dan onze SchadeApp, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig. Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld een autoschade download je hierboven de SchadeApp. Of je nu als voetganger, fietser, motorrijder of automobilist betrokken bent bij een ongeval, met onze SchadeApp kun je snel en eenvoudig je schade met een smartphone melden!

  Alles via één app, geen papierwerk meer

  Het is vanaf nu niet meer nodig om een schadeformulier in je voertuig te bewaren. Met onze SchadeApp kun je eenvoudig een schademelding maken en versturen naar ons kantoor. Geen vervelend papierwerk meer maar eenvoudig met je SchadeApp een schade melden.

  Geaccepteerd door alle verzekeraars

  Schademeldingen vanuit onze SchadeApp wordt geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland en Europa. Je ontvangt na een melding een e-mail met daarin de schademelding als pdf-bestand die je kan doorsturen naar ons kantoor.

  Hoe werkt de SchadeApp

  Je vult samen - op één toestel - met de tegenpartij alles in de SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens. De schademelding die jij en de tegenpartij samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je die zelf kunt downloaden en kunt versturen naar ons kantoor.

  Digitale handtekening

  De Schade App maakt gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet jij met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

  Speel de video af voor een uitgebreide uitleg!

   

    

 • SAF download
 • Europees Aanrijdingsformulier
 • Aansprakelijkheidsstelling